Ανακοινώσεις, Νέα

Ανακοίνωση Κοινωνικής Συμμαχίας για την Εφαρμογή του ΓεΣΥ

Η Κοινωνική Συμμαχία για την εφαρμογή του ΓεΣΥ δηλώνει παρούσα και διαβεβαιώνει την κυπριακή κοινωνία ότι παραμένει προσηλωμένη στον στόχο υλοποίησης του ΓεΣΥ, ώστε να εφαρμοστεί στα χρονοδιαγράμματα που προβλέπει ο νόμος.

Οποιεσδήποτε προσπάθειες γίνουν που έρχονται σε αντίθεση με τον νόμο, οι οποίες αλλάζουν το πλαίσιο και τη φιλοσοφία του ΓεΣΥ, θα μας βρουν απέναντί τους.

Σε αυτή την κομβική στιγμή, αναμένεται από όλους τους  παρόχους υγείας με πνεύμα αλληλεγγύης να συνεργαστούν με τον ΟΑΥ.

Ταυτόχρονα αναμένουμε από το πολιτειακό σύστημα να παραμείνει δεσμευμένο σε αυτά που αποφάσισε. Γι’ αυτό η Κοινωνική Συμμαχία θα προγραμματίσει επαφές τόσο με τον αρμόδιο Υπουργό όσο και με τα πολιτικά κόμματα, σε μια προσπάθεια διασφάλισης της ομαλής εφαρμογής του ΓεΣΥ και ότι δεν θα υπάρχει απόκλιση σε σχέση με τις αποφάσεις της πολιτείας.

Η Κοινωνική Συμμαχία για την εφαρμογή του ΓεΣΥ παρακολουθεί με δέουσα προσοχή τις εξελίξεις και αν χρειαστεί θα προχωρήσει στη λήψη μέτρων.

Λευκωσία 31 Οκτωβρίου 2018

Οργανώσεις που αποτελούν την Κοινωνική Συμμαχία: ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΔΕΟΚ, ΠΟΣΠΦ, ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ, ΑΣΔΥΚ, Σύνδεσμος Καταναλωτών, Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής, Οργανώσεις συνταξιούχων ΕΚΥΣΥ και  ΠΕΣΥΣ.

Αλλά Νεα

Κάνε το μεγάλο καλό με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου