Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου ΟΣΑΚ 14/6/2021: Η ΟΣΑΚ αναμένει τη μετουσίωση των προεκλογικών υποσχέσεων σε πράξεις

Με ασπίδα τη μεθοδικότητα, εργατικότητα και συνέπεια. Με ακεραιότητα χαρακτήρα καθώς και το αίσθημα ύψιστης ευθύνης, να αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά για μια επιτυχή και αποτελεσματική θητεία, αναμένουν οι οργανωμένοι ασθενείς να εργαστούν τα νέα μέλη του Κοινοβουλίου, βουλευτές/ βουλεύτριες προκειμένου να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πολιτών.

Το οργανωμένο κίνημα των ασθενών συγχαίρει τον κάθε ένα/μια βουλευτή/ βουλεύτρια ξεχωριστά για την εκλογή τους καθώς και τη νέα Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου και υπογραμμίζει ότι θέτει υψηλά τον πήχη. Αναμένει από όλους όπως επιδείξουν την απαραίτητη στοχοπροσήλωση. Με πλήρη ευαισθησία θα πρέπει να ενσκήψουν στα προβλήματα τα οποία ταλανίζουν τον κόσμο και να δώσουν λύσεις μέσα από το Κοινοβούλιο. Θα πρέπει παράλληλα να προστατεύσουν τα συμφέροντα του λαού για όλα τα θέματα τα οποία τον απασχολούν: δημόσια υγεία, οικονομία, δικαιοσύνη, εκπαίδευση, ασφάλεια κα.

Ευχή της ΟΣΑΚ είναι όπως όλα τα νέα μέλη του Κοινοβουλίου ανταποδώσουν την εμπιστοσύνη και την ψήφο των πολιτών μετουσιώνοντας τις προεκλογικές υποσχέσεις σε έργα και πράξεις. Τονίζει παράλληλα ότι ο τομέας της δημόσιας υγείας θα πρέπει να τεθεί ψηλά στις προτεραιότητες της νέας Βουλής καθώς η υγεία αποτελεί το υπέρτατο αγαθό, διασφαλίζοντας το δικαίωμα σε ισότιμη, χωρίς διακρίσεις πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για όλους τους πολίτες της χώρας.

Τέλος η ΟΣΑΚ ευελπιστεί σε μια αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία με την Πρόεδρο της Βουλής και όλους τους Βουλευτές/ Βουλεύτριες με στόχο την προώθηση νομοσχεδίων, πρωτοβουλιών και δράσεων οι οποίες θα συμβάλουν στην βελτίωση του πολύ σημαντικού τομέα της υγείας.

Εύχεται τέλος στην κάθε μια και στον καθένα ξεχωριστά, καλή αρχή και κάθε επιτυχία προς όφελος των πολιτών και των χρόνιων ασθενών.

 

Αλλά Νεα

Κάνε το μεγάλο καλό με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου