Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου 08/01/2018 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Υποψήφιος Πρόεδρος της ΚΔ κ. Νίκος Αναστασιάδης, υιοθετεί το μανιφέστο της ΠΟΣΠΦ για τη Μεταρρύθμιση του Τομέα της Υγείας

Τις θέσεις της ΠΟΣΠΦ για τα μεγάλα θέματα της υγείας  που περιέχονται στο  μανιφέστο της ΠΟΣΠΦ με θέμα «Για καλύτερη υγεία και προώθηση των μεταρρυθμίσεων», έχει υιοθετήσει και συνυπογράψει ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Αντιπροσωπεία της ΠΟΣΠΦ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, παρουσία του Υπουργού Υγείας και του έχει επιδώσει το Μανιφέστο της Υγείας που εκφράζει τις θέσεις των οργανωμένων ασθενών.

Ο κ. Αναστασιάδης εξέφρασε την αποφασιστικότητα και απόλυτη προσήλωσή του για την προώθηση και εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, όπως αυτές έχουν συμφωνηθεί.  Ήδη πολλές από τις θέσεις τις ΠΟΣΠΦ που περιλαμβάνονται στο μανιφέστο έχουν ήδη συμφωνηθεί και βρίσκονται σε στάδιο προώθησης και υλοποίησης όπως η επικαιροποίηση  της νομοθεσίας των δικαιωμάτων των ασθενών, το νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική υγεία που θα τεθεί στην αυριανή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου για έγκριση, καθώς και τα νομοσχέδια που αφορούν τη δημιουργία εθνικού οργανισμού φαρμάκων και πανεπιστημιακών κλινικών τα οποία θα τεθούν και αυτά προς έγκριση στις επόμενες συνεδρίες του Υπουργικού Συμβουλίου.

Η ΠΟΣΠΦ εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση της για τα  αποτελέσματα των συναντήσεων με όλους τους υποψήφιους προέδρους και διαβεβαιώνει ότι θα συνεργαστεί με οποιονδήποτε εκλεγεί στο ύπατο αξίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για την προώθηση και εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων προς όφελος των πολιτών και των ασθενών.

Αλλά Νεα

Κάνε το μεγάλο καλό με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου