Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου 12.03.2016

16 Μαρτίου –ανοικτή συζήτηση με υπουργό υγείας

Η συμμετοχή των ασθενών ως κρίσιμος παράγοντας σχεδιασμού και υλοποίησης των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων στην υγεία και μάλιστα στην παρουσία όλων των εμπλεκομένων θα συζητηθούν σε μια ανοικτή συζήτηση που διοργανώνει η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Παασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ) την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 17.30. Η εκδήλωση φιλοξενείται στο Κεντρικό Κτίριο Διοίκησης Ελληνικής Τράπεζας, Λευκωσία (Λεωφ. Λεμεσού και Αθαλάσσας 200).

Στο πάνελ με τους ομιλητές συμμετέχουν οι Γιώργος Παμπορίδης, Υπουργός Υγείας, Θωμάς Αντωνίου Πρόεδρος ΟΑΥ, Νίκος Νουρής, Εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας, , Πέτρος Αγαθαγγέλου, Πρόεδρος του ΠΙΣ, Μάριος Κουλούμας, Πρόεδρος Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Πασχόντων & Φίλων και ο Δρ. Κυριάκος Σουλιώτης, Επίκουρος Καθηγητής Πολιτικής Υγείας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους.

Τη συζήτηση θα συντονίζουν η Σταριανή Κωνσταντίνου και ο Σταύρος Κυπριανού. Στο ακροατήριο θα συμμετέχουν  εκπρόσωποι όλων των εμπλεκομένων στα θέματα της υγείας αλλά και του ΓΕΣΥ καθώς και Οργανώσεις Ασθενών, μέλη της Ομοσπονδίας και δημοσιογράφοι οι οποίοι ασχολούνται με θέματα υγείας. Στόχος η διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης εικόνας για την πορεία του ΓεΣΥ από τώρα μέχρι το 2018 και η διασφάλιση της ενεργούς εμπλοκής των ασθενών σε όλη τη διάρκεια αυτής της πορείας αλλά και η αναβάθμιση και αναδιοργάνωση των υπηρεσιών υγείας μέχρι την τελική εφαρμογή του.
Είσοδος ελεύθερη
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι 16 Μαρτίου 2016

Πληροφορίες εκδήλωσης
Οργανωτής:
 Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ)

Χώρος διεξαγωγής: Κεντρικό Κτίριο Διοίκησης Ελληνικής Τράπεζας, Λευκωσία (Λεωφ. Λεμεσού και Αθαλάσσας 200)

Ώρα Διεξαγωγής: 17: 30- 19:00 (Εγγραφές: 17:00-17:30_

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με: 00357 96573977 

Η ΠΟΣΠΦ δίνει το λόγο της σε όλους τους ασθενείς ότι θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, παρακολουθώντας, διεκδικώντας, κρίνοντας και επικρίνοντας τα όσα γίνονται εις βάρος του πολίτη. Και εκεί που πρέπει θα επιβραβεύουμε, ευελπιστώντας σε μια νέα τάξη πραγμάτων όπου τον κύριο λόγο θα έχει ο ασθενής.

Αλλά Νεα

Κάνε το μεγάλο καλό με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου