Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου 12/05/2017 Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή, η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ) επιθυμεί να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους τους νοσηλευτές. Ο αγώνας που δίνουν υπέρ των ασθενών και οι προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά προκειμένου οι ασθενείς να απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας είναι πραγματικά αξιέπαινος.

Αναντίλεκτα οι νοσηλευτές αποτελούν τον πυρήνα για την ποιότητα και την ασφάλεια της φροντίδας και περίθαλψης των ασθενών. Προσφέρουν σημαντικότατο έργο και αναγνωρίζουμε ότι ο ρόλος τους είναι καθοριστικός, αφού χωρίς τους νοσηλευτές δεν μπορεί να λειτουργήσει οποιοδήποτε σύστημα υγείας.

Με αφορμή λοιπόν την σημερινή επέτειο ως ασθενείς ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουν στον πάσχοντα συνάνθρωπό τους.

Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε την αναγνώριση και την ένταξη των νοσηλευτών στις επιστημονικές δομές και στη συμφωνία για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας που θα διευκολύνουν το έργο των νοσηλευτών σε περιβάλλον ΓεΣΥ.

Οι νοσηλευτές αποτελούν έναν από τους σημαντικούς συμμάχους των ασθενών, με τους οποίους θα συνεργαστούμε για την υλοποίηση της μεταρρύθμισης που αφορά την αυτονόμηση των κρατικών νοσοκομείων και του ΓεΣΥ.

Αλλά Νεα

Κάνε το μεγάλο καλό με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου