Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου 13.03.2016

Aνοικτή συζήτηση για τη δημόσια υγεία με τη συμμέτοχη του υπουργού υγείας

Μια ακόμη πρωτοβουλία των οργανωμένων ασθενών

Η συμμετοχή των ασθενών ως κρίσιμος παράγοντας σχεδιασμού και υλοποίησης των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων στη δημόσια υγεία και μάλιστα στην παρουσία όλων των εμπλεκομένων θα συζητηθεί σε ανοικτή συζήτηση την οποία διοργανώνει η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Παασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ).

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 17.30 και θα φιλοξενηθεί  στο Κεντρικό Κτίριο Διοίκησης Ελληνικής Τράπεζας, Λευκωσία (Λεωφ. Λεμεσού και Αθαλάσσας 200).

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν οι Γιώργος Παμπορίδης, Υπουργός Υγείας, Θωμάς Αντωνίου Πρόεδρος ΟΑΥ, Νίκος Νουρής, Εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας, ο Πρόεδρος του ΠΙΣ Πέτρος Αγαθαγγέλου, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Πασχόντων & Φίλων Μάριος Κουλούμας, και ο Δρ. Κυριάκος Σουλιώτης, Επίκουρος Καθηγητής Πολιτικής Υγείας.

Τη συζήτηση θα συντονίζουν η Σταυριανή Κωνσταντίνου και ο Σταύρος Κυπριανού. Στο ακροατήριο θα συμμετέχουν  εκπρόσωποι όλων των εμπλεκομένων στα θέματα της υγείας αλλά και του ΓΕΣΥ καθώς και Οργανώσεις Ασθενών, μέλη της Ομοσπονδίας και δημοσιογράφοι οι οποίοι ασχολούνται με θέματα υγείας. Στόχος η διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης εικόνας για την πορεία του ΓεΣΥ από τώρα μέχρι το 2018 και η διασφάλιση της ενεργούς εμπλοκής των ασθενών σε όλη τη διάρκεια αυτής της πορείας αλλά και η αναβάθμιση και αναδιοργάνωση των υπηρεσιών υγείας μέχρι την τελική εφαρμογή του.

Είσοδος ελεύθερη. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι 16 Μαρτίου 2016
Ώρα Διεξαγωγής: 17: 30- 19:00 (Εγγραφές: 17:00-17:30)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με: 00357 96573977

Αλλά Νεα

Κάνε το μεγάλο καλό με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου