Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου 15/06/2017 Συγκέντρωση Οργανώσεων της Κοινωνικής Συμμαχίας για Εφαρμογή του ΓεΣΥ στη Βουλή των Αντιπροσώπων στις 09:00 πμ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΓΕΣΥ

Συγκέντρωση Οργανώσεων της  Κοινωνικής Συμμαχίας για Εφαρμογή του ΓεΣΥ  στη Βουλή των Αντιπροσώπων στις 09:00 πμ.

Ψήφισμα για την εφαρμογή του ΓεΣΥ θα επιδώσει η Κοινωνική Συμμαχία στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων  την Παρασκευή, 16 Ιουνίου, στις 09:20 π.μ. ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου της Αυτονόμησης, του νομοσχεδίου του ΓεΣΥ και των κανονισμών για τα εργασιακά, στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η επίδοση του ψηφίσματος θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια συγκέντρωσης των προέδρων, εκπροσώπων, στελεχών και μελών των συμβουλίων των οργανώσεων που αποτελούν την Κοινωνική Συμμαχία για την Εφαρμογή του ΓεΣΥ στη Βουλή.

Στόχος της συγκέντρωσης είναι η έκφραση της κοινωνικής αναγκαιότητας και αξίωσης για ψήφιση των τριών νομοσχεδίων και της αποφασιστικότητας και  προσήλωσης  όλων για την υλοποίηση των συμφωνηθέντων και για την άμεση προώθηση και εφαρμογή τόσο της αυτονόμησης των Κρατικών Νοσοκομείων όσο και της επιτυχημένης εφαρμογής του ΓεΣΥ.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης στη Βουλή των Αντιπροσώπων θα  διαβαστεί το ψήφισμα για την εφαρμογή του ΓεΣΥ, το οποίο θα επιδοθεί στον Πρόεδρο της Βουλής, θα ακολουθήσουν σύντομοι χαιρετισμοί από τους επικεφαλής των οργανώσεων που αποτελούν την κοινωνική συμμαχία.

Ευελπιστούμε ότι η 16η Ιουνίου 2017 θα αποτελέσει ένα ιστορικό ορόσημο που θα  σηματοδοτήσει την αρχή μιας δύσκολης και επίπονης πορείας στην οποία θα υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια για την τελική εφαρμογή του ΓεΣΥ που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες του πολίτη.

Διεκδικούμε μαζί, ΓεΣΥ εδώ και τώρα για την Κοινωνία, για τον καθένα από εμάς.

Αλλά Νεα

Κάνε το μεγάλο καλό με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου