Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου 16/11/2017 Ο Γιώργος Λιλλήκας, ο πρώτος υποψήφιος πρόεδρος που υιοθετεί το μανιφέστο της ΠΟΣΠΦ

Ο Γιώργος Λιλλήκας, ο πρώτος υποψήφιος πρόεδρος που υιοθετεί το μανιφέστο της ΠΟΣΠΦ

Το μανιφέστο της ΠΟΣΠΦ με θέμα «Για καλύτερη υγεία και προώθηση των μεταρρυθμίσεων», υιοθέτησε σήμερα ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας.

Στο πλαίσιο της επίδοσης του μανιφέστου της  Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ) προς όλους τους υποψήφιους προέδρους της Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας της ΠΟΣΠΦ και του Γιώργου Λιλλήκα.

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΦ Μάριος Κουλούμας επέδωσε και επεξήγησε το μανιφέστο υγείας της Ομοσπονδίας. Ο κ. Λιλλήκας εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του ως προς τις 12 θέσεις αρχών οι οποίοες αφορούν όλα τα μεγάλα και σοβαρά ζητήματα της υγείας και διαβεβαίωσε την ΠΟΣΠΦ ότι το θέμα της υγείας αποτελεί προτεραιότητά του και θα παραμείνει ψηλά στις προτεραιότητες της διακυβέρνησής του εάν εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ο κ. Λιλλήκας είναι ο πρώτος υποψήφιος πρόεδρος ο οποίος υπέγραψε το μανιφέστο της Ομοσπονδίας. Η επόμενη συνάντηση  θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου με τον κ. Σταύρο Μαλά, ενώ αναμένεται ο καθορισμός συναντήσεων με τους υπόλοιπους υποψηφίους προέδρους της Δημοκρατίας.

Αλλά Νεα

Κάνε το μεγάλο καλό με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου