Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Νέα

Δελτίο Τύπου: 20 Δεκεμβρίου 2022 _ Συνάντηση της ΟΣΑΚ με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Χριστοφίδη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ της ΟΣΑΚ και του υποψήφιου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνου Χριστοφίδη, η οποία περιστράφηκε γύρω από τα μεγάλα θέματα της υγείας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων και θέσεων επί όλων των πολύ σημαντικών θεμάτων τα οποία βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητες του οργανωμένου κινήματος των ασθενών, ενώ συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που απασχολούν τους ασθενείς μέσα απο τις 10 δράσεις / προτεραιότητες που τέθηκαν απο την ΟΣΑΚ στα πλαίσια του ερωτηματολογίου που ετοιμάστηκε και δόθηκε σε όλους τους υποψήφιους προέδρους για να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Με πολύ μεγάλη ικανοποίηση ο υποψήφιος πρόεδρος κ. Χριστοφίδης υιοθέτησε πλήρως τις 10 δράσεις σε θέματα υγείας που περιλαμβάνονται στο ερωτηματολόγιο και συμφωνήθηκε ότι θα πρέπει να προωθηθεί ο εκσυχρονισμός του τομέα της υγείας και η βελτίωση των υπηρεσιών υγείας, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ισότιμη πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας προς όλους τους πολίτες.

Αλλά Νεα

Κάνε το μεγάλο καλό με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου