Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου 22/11/2018 Συνάντηση Αντιπροσωπειών της ΠΟΣΠΦ-ΣΕΣΙΚ

Άκρως εποικοδομητική η συνάντηση της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ) με την ηγεσία της Συντεχνίας Εκτάκτων και Συμβασιούχων Ιατρών Κύπρου (ΣΕΣΙΚ). Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα της Αυτονόμησης και του ΓεΣΥ.

Επιβεβαιώθηκε η βούληση για συνεργασία προς επίτευξη του μεγάλου στόχου της αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού των κρατικών νοσοκομείων μέσω της αυτονόμησης για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες. Συμφωνήθηκε ότι προτεραιότητα αποτελεί η βελτίωση των συνθηκών και όρων εργοδότησης των λειτουργών της υγείας, καθώς και οι θετικές προοπτικές που πρέπει να υπάρξουν ειδικά για τους συμβασιούχους και εκτάκτους ιατρούς που εργοδοτούνται στα δημόσια νοσηλευτήρια, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον της υγείας και της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας στον κρατικό τομέα.

Η ΣΕΣΙΚ θα έχει την στήριξη της Ομοσπονδίας Ασθενών στα θέματα που έχουν τεθεί, με στόχο την προώθησή τους εντός της αυτονόμησης, ώστε να επιτελούν το έργο τους όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται προς το συμφέρον του ασθενή.

Αλλά Νεα

Κάνε το μεγάλο καλό με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου