Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου: 27 Σεπτεμβρίου 2022 – Το κίνημα των ασθενών απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θωμά Αντωνίου

Το οργανωμένο κίνημα των ασθενών εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες καθώς και  απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας προς το Θωμά Αντωνίου τέως πρόεδρο του ΟΑΥ για την πολύχρονη προσφορά του προς τον Κύπριο Ασθενή.

Ο κύριος Αντωνίου από τη θέση του προέδρου του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) συνέβαλε αποφασιστικά για την εφαρμογή της μεγαλύτερης μεταρρύθμισης η οποία έγινε ποτέ στην Κυπριακή Δημοκρατία, του ΓεΣΥ.

Εργάστηκε με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση και με πολλές προσωπικές θυσίες για να γίνει πραγματικότητα αυτό το οποίο η κοινωνία απαιτούσε για δεκαετίες και αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα και το πολυτιμότερο αγαθό για κάθε άνθρωπο, αυτό της υγείας.

Σήμερα ο πολίτης απολαμβάνει τα οφέλη του ΓεΣΥ το οποίο καθημερινά και χωρίς διακρίσεις προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες υγείας σε χιλιάδες συμπολίτες μας.

Οι οργανωμένοι ασθενείς οι οποίοι είχαν συνεργαστεί πολύ στενά με τον κύριο Αντωνίου και είχαν βρεθεί στο ίδιο μετερίζι του αγώνα για την εφαρμογή του ΓεΣΥ, γνωρίζουν τις μάχες που έχει δώσει καθώς και την τεράστια του συμβολή του στην επιτυχία αυτού του στόχου, δηλαδή της εφαρμογής του ΓεΣΥ κάτι το οποίο λίγα χρόνια προηγουμένως εθεωρείτο άπιαστο όνειρο.

Από όλους τους ασθενείς ένα τεράστιο ευχαριστώ προς στον κύριο Θωμά Αντωνίου. Η ΟΣΑΚ του εύχεται οικογενειακή και προσωπική ευτυχία και επιτυχία.

Αλλά Νεα

Κάνε το μεγάλο καλό με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου