Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου 30/11/2017 Ο Υποψήφιος Πρόεδρος της ΚΔ κ. Χρίστος Χρίστου, υιοθετεί το μανιφέστο της ΠΟΣΠΦ για τη Μεταρρύθμιση του Τομέα της Υγείας

Το μανιφέστο της ΠΟΣΠΦ με θέμα «Για καλύτερη υγεία και προώθηση των μεταρρυθμίσεων», υιοθέτησε και συνυπόγραψε  ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου.

Αντιπροσωπεία της ΠΟΣΠΦ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ και υποψήφιο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριο Χρίστο Χρίστου και του έχει επιδοθεί το Μανιφέστο της Υγείας που εκφράζει τις θέσεις των οργανωμένων ασθενών στα μεγάλα θέματα της  μεταρρύθμισης της υγείας.

Ο κ. Χρίστου εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του προς τις θέσεις αρχών που περιλαμβάνονται στο μανιφέστο και οι οποίες αφορούν όλα τα μεγάλα και σοβαρά ζητήματα της υγείας. Παράλληλα εξέφρασε την έντονη ανησυχία του ως προς την επίλυση των υφιστάμενων προβλημάτων των Κρατικών Νοσοκομείων μέχρι την έναρξη της αυτονόμησης τονίζοντας ότι προέχει η άμεση αντιμετώπιση των ελλείψεων και της βελτίωσης των υπηρεσιών. Παράλληλα τόνισε ότι μετά την ψήφιση των νομοσχεδίων του ΓεΣΥ και της Αυτονόμησης τέθηκε το πλαίσιο της εφαρμογής και ως εκ τούτου θα πρέπει όλοι να συνδράμουν για την υλοποίηση τους. Σε αντίθετη περίπτωση η μη εφαρμογή του ΓεΣΥ θα μπορούσε να εκληφθεί ως εκδικητική πράξη απέναντι στην κοινωνία.

Ο κ. Χρίστου είναι ο δεύτερος υποψήφιος πρόεδρος μετά τον κ. Γιώργο Λιλλήκα ο οποίος υπέγραψε το μανιφέστο της Ομοσπονδίας. Η επόμενη συνάντηση  θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου με τον κ. Σταύρο Μαλά, ενώ αναμένεται ο καθορισμός συναντήσεων με τους υπόλοιπους υποψηφίους Προέδρους της Δημοκρατίας.

Αλλά Νεα

Κάνε το μεγάλο καλό με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου