Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου 4/12/2017 Ο Υποψήφιος Πρόεδρος της ΚΔ κ. Σταύρος Μαλάς, υιοθετεί το μανιφέστο της ΠΟΣΠΦ για τη Μεταρρύθμιση του Τομέα της Υγείας

Το μανιφέστο της ΠΟΣΠΦ με θέμα «Για καλύτερη υγεία και προώθηση των μεταρρυθμίσεων», υιοθέτησε ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς.

Αντιπροσωπεία της ΠΟΣΠΦ συναντήθηκε με τον κ. Σταύρο Μαλά και του έχει επιδοθεί το Μανιφέστο της Υγείας που εκφράζει τις θέσεις των οργανωμένων ασθενών στα μεγάλα θέματα της  μεταρρύθμισης της υγείας.

Ο κ. Μαλάς εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του προς τις θέσεις αρχών που περιλαμβάνονται στο μανιφέστο και οι οποίες αφορούν όλα τα μεγάλα και σοβαρά ζητήματα της υγείας. Παράλληλα ο  κ. Μαλάς αναφέρθηκε στις ανησυχίες του ως προς την αυτονόμηση των νοσοκομείων η οποία θα πρέπει να αρχίσει άμεσα. Αναφορικά με την εφαρμογή του ΓεΣΥ, εξήγησε ότι απαιτείται να εργαστούν όλοι εντατικά, ενώ ΟΑΥ, Υπουργείο Υγείας και Αυτόνομος Οργανισμός θα πρέπει να έχουν στενή συνεργασία για να πετύχουμε την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων στα δοθέντα χρονοδιαγράμματα.

Ο κ. Μαλάς είναι ο τρίτος υποψήφιος πρόεδρος ο οποίος υπέγραψε το μανιφέστο της Ομοσπονδίας, ενώ αναμένεται ο καθορισμός συναντήσεων με τους υπόλοιπους υποψηφίους Προέδρους της Δημοκρατίας.

Αλλά Νεα

Κάνε το μεγάλο καλό με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου